Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Εμφανίσεις των Ενοριακών Χορωδιών


Η ενορία μας ανταποκρινόμενη στις προσκλήσεις για συμμετοχή των τμημάτων χορωδίας σε διάφορες εκδηλώσεις παρουσίασε παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια υπό τη διεύθυνση της μουσικού κας Ηλιάδου Σοφίας. Πιο συγκεκριμένα, το παιδικό και νεανικό τμήμα συμμετείχε σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γιαννιτσών για την βράβευση αριστούχων μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου, επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και νέων πολυτέκνων μητέρων, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016, στο πνευματικό κέντρο της πόλης μας. Κεντρικός ομιλητής και μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ι. Μ. Μ. Βατοπαιδίου του Αγ. Όρους Αρχιμ. Εφραίμ.
Η νεανική χορωδία συμμετείχε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 στο τριήμερο 34ο Φεστιβάλ Χορωδιών στην Καρδίτσα, ενώ μαζί με το τμήμα ενηλίκων παρουσίασαν μουσικό πρόγραμμα και κάλαντα στη Χριστουγεννιάτικη Συνάντηση Χορωδιών του Πολιτιστικού Συλλόγου Πανοράματος την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στο Δημαρχείο Πανοράματος Θεσσαλονίκης. 




Το παιδικό τμήμα της χορωδίας μας συμμετείχε στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, παρουσιάζοντας κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στην 6η Παραμυθούπολη στα Γιαννιτσά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου