Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Πραγματοποιήθηκε η Συναυλία Κιθάρας των τμημάτων της ενορίας μας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 στις 4:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών «Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης», η συναυλία του τμήματος κιθάρας, των μαθητών των τάξεων των καθηγητών Γιάννη Παπαλέξη και Γεωργίας Σάλιαρη. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και μαθητές φωνητικής της καθηγήτριας Έλιας Γκούση.

Γονείς και φίλοι των νεαρών μαθητών της κιθάρας και της φωνής που παραβρέθηκαν, τους καταχειροκρότησαν, ενθαρρύνοντας και στηρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν με την σωστή, υπομονετική και υπεύθυνη διδασκαλία που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια σε συνεργασία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών με τους καθηγητές του Ωδείου της Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης.
Οι μαθητές ερμήνευσαν σόλο κομμάτια στην κιθάρα, αλλά συμμετείχαν και σε ντουέτα, σε ένα πρόγραμμα που κάλυπτε μεγάλη ποικιλία έργων από διάφορες χώρες.

Οι μαθητές με την σειρά που εμφανίστηκαν ήταν οι:
Θωμάς Ρόλης, Βαγγέλης Συμεωνίδης, Ιωάννα Μανασή, Μαρία Γκουγκουσούδη, Ευήνη Ιορδανοπούλου, Χρήστος Ανδρεάδης, Μάριος Καλιωτάκης, Δημήτριος Μπάτσιος, Ειρήνη Πασχαλίδου, Αναστασία Ντιούδη, Αφροδίτη Κυριακίδου, Αθανασία Αρνάκη, Νικόλαος Σιντελασβίλι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου