Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Νέο πρόγραμμα διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού "Εκ Βαθέων"

Το διαδικτυακό ραδιόφωνο Εκ Βαθέων του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών που τελεί υπό την ευλογία της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας συνεχίζει ανανεωμένο το πρόγραμμά του για 3η συνεχή χρονιά.

Νέες εκπομπές, νέα προγράμματα, νέοι συνεργάτες από όλη την Ιερά Μητρόπολη ενισχύουν το μεγάλο αυτό Ιεραποστολικό έργο.

Ζωντανές Ιερές ακολουθίες, εκπομπές αγιολογικές, ερμηνευτικές, δογματικές, κοινωνικές ιστορικές, ιατρικές και πολλές ακόμη σε ένα καθημερινό πλούσιο ανανεωμένο πρόγραμμα είναι κοντά σε κάθε σπίτι και σε κάθε ακροατή.

Το Διαδικτυακό Ραδιόφωνο «Εκ Βαθέων» είναι το μοναδικό Εκκλησιαστικό ραδιόφωνο της περιοχής μας και αποτελείται από μια μεγάλη ομάδα εθελοντών που σκοπό έχουν να προβληματίσουν, να ωφελήσουν πνευματικά, να προσφέρουν γνώση και υγιή ενημέρωση.

Η Ιερά Μητρόπολις, η τοπική Εκκλησία, ο λόγος του Θεού, μέσα από το ράδιο «Εκ Βαθέων» βρίσκονται δίπλα σε κάθε αδελφό μας.

Καλή ακρόαση!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.ekvatheon.gr
Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο πατώντας εδώ.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Αγιασμός έναρξης κατηχητικών ενορίας Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών

Με τη βοήθεια του Θεού μια νέα κατηχητική χρονιά ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο του Σπορέως. Έτσι λοιπόν το Σάββατο 12 Οκτωβρίου ιερείς του Ναού τέλεσαν τον αγιασμό των παιδικών κατηχητικών τμημάτων. Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, με αφορμή τον εορτάζοντα Άγιο της ημέρας, τον Άγιο Συμεών το Νέο θεολόγο, παρότρυνε τα παιδιά να έχουν φίλο το Χριστό, να μάθουν να προσεύχονται και να ζουν μυστηριακά.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν όλες οι ποιμαντικές δράσεις του Ναού και αμέσως μετά όλα τα παιδιά πλημμύρισαν την αυλή του Ναού, όπου τα στελέχη των Συνάξεων είχαν ετοιμάσει πολλά παιχνίδια, πλούσια κεράσματα, λιχουδιές και βραβεία. Στο τέλος κληρώθηκαν πλούσια δώρα και ανανεώθηκε το ραντεβού για το επόμενο Σαββατοκύριακο, οπότε και ξεκινάνε κανονικά οι κατηχητικές συναντήσεις.



Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Ημερήσια εκδρομή στην Ξάνθη

Η ενορία Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών διοργανώνει ημερήσια εκδρομή το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2024 στην Ξάνθη όπου θα πραγματοποιηθεί προσκύνημα:

- Ι. Μονή Παναγίας Καλαμούς Ξάνθης
- Ι. Μονή Αγίου Παντελεήμονος Χρυσοκάστρου

Θα πραγματοποιηθεί επίσης επίσκεψη στη πόλη της Ξάνθης.

Εγγραφές – πληροφορίες στο Γραφείο του Ι. Ναού 
& στο τηλ. 23820 22714.

Ώρα αναχώρησης: 7:15 π.μ.  -   Τιμή Εισιτηρίου: 25 €  (Μαθητικό 20 €)