Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

1ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου (φωτογραφίες)

   Το Σάββατο στις 12 Νοεμβρίου τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων της ενορίας μας συμμετείχαν στο 1ο διενοριακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου για τις Κατηχητικές Ενοριακές Συνάξεις Γιαννιτσών, με σύνθημα "Τρέξε για το κατηχητικό σου", που διεξήχθε στο Δ.Α.Κ. Πλατανότοπος.
Οι κατηγορίες που χωρίζονταν τα παιδιά για το διαγωνισμό ήταν junior μεικτό, αγόρια Δημοτικού, κορίτσια Δημοτικού, αγόρια Γυμνασίου, αγόρια Λυκείου, κορίτσια Γυμνασίου-Λυκείου, Κατηχητών, Κατηχητριών.
   Τα θερμά μας συγχαρητήρια στα παιδιά της ενορίας μας που κατάφεραν να κατακτήσουν μια θέση στην πρώτη τριάδα της κατηγορίας που αγωνίζονταν, αλλά και σε όλα τα παιδιά μας που έτρεξαν και κατάφεραν να τερματίσουν. Συγκεκριμένα, ο Τομίδης Αβραάμ κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία junior με χρόνο 02':54'' στα 600μ., ο Μπάτσιος Δημήτριος κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία αγόρια Δημοτικού με χρόνο 04':02'' στα 1.000μ. και ο Τσίτσος Θωμάς κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία αγόρια Γυμνασίου με χρόνο 08':28'' στα 2.000μ.
   Συγχαρητήρια, επίσης, αξίζει να δοθούν στους διοργανωτές των αγώνων, που ήταν κατηχητές, κατηχήτριες και υπεύθυνοι ιερείς της ενορίας Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών, για την οργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

(επίσημη ανακοίνωση : http://istographos.blogspot.gr/2016/11/1_15.html)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου