Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Κατασκήνωση Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης & Αλμωπίας

Η καλοκαιρινή απουσία της ομάδας μας από το blog δικαιολογείται στην παρουσία μας στην φιλόξενη κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στο όρος Πάικο. Φέτος λειτούργησαν εφτά κατασκηνωτικές περίοδοι. Τέσσερις μαθητικές, δυο φοιτητικές και μία κυριών. Συνολικά φιλοξενήθηκαν περίπου 600 παιδιά, νέοι, νέες και κυρίες. Το γενικό σύνθημα της κατασκήνωσης ήταν: «Αγία Χρυσή και Νεομάρτυρες» με ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπο της Αγίας Χρυσής, η οποία είναι τοπική αγία και αποτελεί στολίδι και κόσμημα της τοπικής μας Εκκλησίας. Η παρουσία του Μητροπολίτου μας κ. Ιωήλ ήταν τακτική, προσωπική και ουσιαστική σε όλες τις περιόδους. 

Όλοι όσοι φιλοξενήθηκαν στις μερικώς ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της κατασκήνωσής μας ομολογούν ότι πέρασαν όμορφες, ξεκούραστες, δημιουργικές και πνευματικά ωφέλιμες ημέρες που θα ομορφαίνουν τον χειμώνα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι που θα ξανανταμώσουμε στο Πάικο. 

Παρακάτω ακολουθεί ένα μικρό δείγμα από την περίοδο των κοριτσιών Δημοτικού, την πιο «χαριτωμένη», λόγω ηλικίας, περίοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου